Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μετά το contouring έρχεται το strobing…!

Μετά το contouring έρχεται το strobing…!

 

 

Το contouring δείχνει υπέροχο στις φωτογραφίες και στα tutorial video του instagram αλλά από κοντά κι αν το έχεις κανει μόνη σου, δείχνει ψεύτικο.

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ μας θέλουν όσο το δυνατόν πιο φυσικές.

 

Strobing λοιπόν..!

Η τεχνική που προσθέτει λάμψη στα σωστά σημεία κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει εκθαμβωτικό.

 

Βασικό προιόν που θα χρησιμοποιήσεις είναι το highlighter.

 

Υπάρχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, επίλεξε  εκείνη που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σου κι ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

 

Prsimer: Αφαιρεί τη λιπαρότητα και είναι η βάση για ένα σταθερό και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα. Εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης, πάνω από το άνω χείλος και στο πηγούνι.

 

Make up: Make up και strobing δεν πάνε μαζί. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν αισθάνεσαι απαραίτητη τη χρήση του, προτίμησε μια κρέμα bb σε πολύ ελαφριά στρώση.

 

 

Screenshot_2016-07-20-10-15-40~2

 

 

 

 

Concealer: Καλύπτουμε με concealer τις περιοχές οπου πρηγουμένως εφαρμόσαμε primer και αναμιγνύουμε καλά,  ώστε να φωτιστούν τα σημεία που θέλουμε να φωτίσουμε και  να διαβαθμίζονται με την  φυσική απόχρωση της επιδερμίδας.

 

Highlighter: Με ένα λεπτό πινέλο εφαρμόστε στο μέτωπο, στη ράχη της μύτης, στα εσωτερικά των ματιών, στο τόξο των φρυδιών, στα ζυγωματικά, πάνω από το άνω χείλος και στο πηγούνι.

Ολοκληρώνουμε, με μία στρώση mascara και ένα διάφανο gloss.

 

 

image

 

 

 

Πότε δεν προτιμάμε το strobing;

-Όταν στις περιοχές που εφαρμόζουμε το highlighter υπάρχουν έντονες ρυτίδες. Καθώς τονίζουμε εκείνα τα σημεία, τονίζονται και οι ατέλειες.

-Όταν πρόκειται για επίσημο ή νυφικό μακιγιάζ όπου θα τραβηχτούν φωτογραφίες προτιμάμε το contouring. Με το strobing, η λάμψη που έχουμε δημιουργήσει, στο φωτογραφικό φακό θα φανεί ως γυαλάδα.

 

 

Με τιμή.

 

Γιάπαππα Μαίρη.

 

Αισθητικός.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο