Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 5 ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΡΥΖΙ ΓΙΑΣΕΜΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ.

01 Απρ Chef | 5 Σχόλια

Θα χρειασθούμε.

4 φιλετα γαλοπουλας 250γρ το καθενα περιπου

1κσ δεντρολιβανο

1κσ θυμαρι

1κγ κιμινο

1κγ παπρικα γλυκια

2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομενο

50γρ ελαιολαδο

50 γρ λευκο κρασι

(τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το κλεινουμε με ζελατινα και το αφηνουμε στο ψυγειο για 2 ωρες) τα στεγνωνουμε σε χαρτι αλατοπιπερωνουμε και ψηνουμε σε αντικολιτικο τηγανι η σε σχαρα.

Για το ρύζι.

2 ποτηρια κρασιου ριζυ γιασμιν μισο κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη

3 ποτηρια κρασιου νερο

1ποτηρι κρασιου λευκο κρασι

αλατι

σωταρουμε ελαφρως το κρεμμυδι κατοπιν το σκορδο και το ρύζι ριχνουμε τα υγρα αλατιζουμε και μολις παρει βραση κλεινουμε το ματι σκεπαζουμε με μια πετσετα

και το καπακι και αφηνουμε περιπου 20-25 λεπτα να παρει όλα τα υγρα το ρυζι.

Για τα μανιταρια

1 πακετο μανιταρια φρεσκα λευκα

Ξυδι μπαλσαμικο

Κλωνάρια από φρεσκο δεντρολιβανο αλατι πιπερι

Κοβουμε τα μανιταρια στα 4 τα περναμε μεσα από κλωναρακια αλατοπιπερονουμε αρκετα καλα τα βαζουμε σε ένα ταψακι τα περιχυνουμε με μπαλσαμικο και ελαιολαδο και ψηνουμε για 15’ στους 180 c

Πινουμε ένα ξηρό λευκό λαγοπατι χατζηγεωργιου από μοσχατο Αλεξανδρειας.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Με τιμή.

Κυρίτσης Αθανάσιος.

Executive Chef.

 

Μοιράσου το!

 

5 Σχόλια


Αφήστε Σχόλιο