Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Επιδόρπιο με γιαούρτι και ανανά.

25 Ιούν Chef, Featured | 2 Σχόλια

 

 

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε 1 κιλό γιαούρτι στραγγιχτό 2% με ένα μικρό κουτί γάλα ζαχαρούχο.

Μετά ανοίγουμε μία κονσέρβα μεγάλη ανανά κομπόστα και αφού τον στραγγίσουμε καλά τον ψιλοκόβουμε μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε.

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε και… ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ…

(δεν σηκώνει καμία άλλη προσθήκη γιατί του αλλοιώνει τη γεύση)

 

Η επιτυχία του έγκειται στην απλότητά του.

Mε τιμή.

ΣΠΑΧΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.

 

www.newsdiet.gr

Μοιράσου το!

 

2 Σχόλια


Αφήστε Σχόλιο