Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε 1 κιλό γιαούρτι στραγγιχτό 2% με ένα μικρό κουτί γάλα ζαχαρούχο.
Μετά ανοίγουμε μία κονσέρβα μεγάλη ανανά κομπόστα και αφού τον στραγγίσουμε καλά τον ψιλοκόβουμε μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε και… ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ…
(δεν σηκώνει καμία άλλη προσθήκη γιατί του αλλοιώνει τη γεύση)
Η επιτυχία του έγκειται στην απλότητά του.
Mε τιμή.
ΣΠΑΧΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
www.newsdiet.gr
Μοιράσου το!
Αγαπητή φίλη,
Από όσα έχω διαβάσει ,ο συνδυασμός γάλακτος (γιαούρτι) με
φρούτο (ανανάς) δημιουργεί τοξίνες στον οργανισμό και πρέπει
να αποφεύγεται.
o isxirismos einai lathemenos kai se kamia periptwsi den stirizetai se kapoia epistimoniki erevna….