Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Παντζαροσαλάτα με πράσινο μήλο, γιαούρτι και μαγιονέζα.

24 Απρ Chef | Σχόλια

 

 

 

 

 

Μια παντζαροσαλάτα όλο χρώμα και άρωμα. Η γλυκιά γεύση των παντζαριών παντρεύεται με τραγανά ξινόμηλα και δροσερό γιαούρτι και δίνει ένα αποτέλεσμα απολαυστικό.

 

Είναι μια από τις παραλλαγές για παντζαροσαλάτα που φτιάχναμε συχνά στο σπίτι. Εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε και τα φυλλαράκια για τη μέση, αλλά προσθέσαμε και μια ακόμη πινελιά. Σερβίρουμε τη σαλάτα σαν ντάκο, πάνω σε πολύσπορο παξιμάδι.

beet_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yλικά για 6 άτομα

  • 1 κιλό παντζάρια με τα φύλλα τους
  • 1-2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους

beet_ulika

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • Ελαιόλαδο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • 6-8 μικρά στρογγυλά πολύσπορα παξιμάδια
  • 3-4 φυλλαράκια δυόσμο (υπολόγισε μερικά ακόμη για το σερβίρισμα)
  • Αλάτι, πιπέρι

 

Για να μάθετε, τη διαδικασία προετοιμασίας καθώς και ορισμένα tips, ακολοθήστε τον κάτωθι σύνδεσμο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ – ΣΥΝΤΑΓΗΣ.

 

Google+

 

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο