Τα πιο αφράτα μπιφτέκια, τα οποία θα έχετε φτιάξει…
Χρειαζόμαστε, λίγα υλικά αλλά είναι τόσο αρκετά ώστε να μας δώσουν τη γευστικότητα την οποία θέλουμε.
Υλικά.
1kgr κιμα
1κρεμμυδι μεγαλο
1ντοματα τριμμενη
1γιαουρτι 2%
1κσ τυρι τριμμενο
1κγ μουσταρδα
8-10 κσ βρωμη
1κ σ λαδι
πρέζα από αλατι-πιπερι-ριγανη -θυμαρι
Η διαδικασία, απλή…
Ζυμώνουμε καλά για αρκετή ώρα ώσπου να αφρατέψει το μείγμα. Την ώρα που ζυμώνουμε βρέχουμε δύο-τρεις φορές τα χέρια μας. Αν το μείγμα δείχνει σφιχτό, προσθέτουμε λίγο νερό, αλλά με προσοχή. Αφήνουμε το μείγμα 30 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα απλώνουμε σε λαδωμένο αντικολλητικό ταψί ή σε λαδωμένη λαδόκολλα. Τα ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.
Ελπίζω, να σας αρέσει!!!
Με τιμή.
Ρηγοπούλου Αικατερίνη.
Μοιράσου το!