Τι θα χρειασθούμε:
1 κιλό σέσκουλα
λίγο σπανάκι
2 κρεμμύδια φρέσκα
μισό ματσάκι άνιθος
μισό ματσάκι μυρώνια
300 γρ. φέτα
και ένα κουτί λεπτό φύλλο για πίτες.
Πώς το φτιάχνουμε:
Αφού πλύνουμε καλά, τα αλατίζουμε λίγο , βάζουμε πιπέρι, μοσχοκάρυδο και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Παίρνουμε δύο φύλλα πίττας , στην άκρη , κατά μήκος βάζουμε τα χορταρικά και τα τυλίγουμε , να γίνουν μπαστούνια.
Τα βάζουμε σε ταψί αλειμμένο με λάδι , κυκλικά και από πάνω ρίχνουμε λίγο λάδι σε κάθε μπαστούνι.
Τα ψήνουμε στους 250 , στο κάτω διάζωμα , μέχρι να πάρει χρώμα καφέ η ζύμη!!!
Ελπίζω, φίλες και φίλοι μου, να σαςκατατόπισα!!!
Με τιμή.
Παπαδάκη Μαριέττα.
Μοιράσου το!