Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΜΥΣΤΙΚΑ – ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ

Πως θα κάνουμε τα μαλλιά να φαίνονται πιο  μακριά ;Πως χρησιμοποιούμε το ταλκ; Φριζάρουν;

 

Υπάρχουν κάποια μικρά εύκολα κόλπα για να πετύχουμε το στυλ που θέλουμε στα μαλλιά μας.

 

 

Long-Straight-Hairstyle-for-Brown-Hair

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Αν έχετε λιπαρά μαλλιά φτιάξτε το δικό σας ξηρό σαμπουάν ! Χρησιμοποιήστε ταλκ ,αλευρι για όλες τις χρησεις ακόμα και baking powder .! Κάνει θαύματα διώχνοντας την λιπαρότητα με αποτελέσμα να μη λούζετε τα μαλλιά σας καθημερινά που δεν ειναι και ότι καλύτερο για την τρίχα!
2) Για τις γκρίζες ή άσπρες τρίχες που βγαίνουν αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα για το ραντεβού σας γαι τη βαφή χρησιμοποιήστε την μάσκαρα σας και βάψτε πάνω απο την τούφα. Ξεπλένεται εύκολα !
3) Οι αφέλειες σας φαίνονται τελείως φλατ;; Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να ανεβάσετε  αυτα τα σημεία που σας ενοχλούν.

 

Beach-Hair-waves-2

4) Εάν αγαπάτε το beach hair look και την άνοιξη , βάλτε σε ένα μπουκάλι θαλασσινό νερό , και λίγο κοντισιονερ και ψεκάστε ομοιόμορφα πάνω απο τα μαλλιά σας. Αυτό δίνει όγκο!
5) Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρα και ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας, Τυλίξτε τα σε μια πετσέτα για 20 λεπτα . Έπειτα λουστείτε και βάλτε κοντισιονερ ως συνήθως.

 

 

untitled

 

 

 

 

 

 

6) Φριζαρισμένες άκρες;; τρίψτε απαλά με λίγη κρέμα χεριών για να δαμάσετε το φριζάρισμα!
7) Πως θα κάνετε τα μαλλιά σας να φανονται περισσότερα και πιο μακριά σε 5 λεπτά;  extension  με κλιπ. Είναι προσωρινά δεν βλάπτουν τα μαλλιά και αλλάζει αμέσως το στυλ σας!

 

 

 

 

Με εκτίμηση.

 

Γιάπαππα Μαίρη.

 

Αισθητικός.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο