Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Winstrol Το Φάρμακο των διάσημων & άλλων ωραίων!

Πιστεύετε, ότι θα ομολογήσουν οι celebrities πως χρησιμοποίησαν Winstrol;

Άνδρες και γυναίκες που έχουν την ανάγκη να προβάλουν κοιλιακούς.

Είναι αναμφίβολα το Μυϊκό Ναρκωτικό τους, σε χαπάκια ή σε ενέσιμη μορφή.

 

Πιστεύετε πραγματικά, ότι μερίδα διάσημων, αλλά και άλλων, θα περιμένει την βοήθεια των αδυνατιστικών προϊόντων; των βοτάνων και των αλοιφών; για να ποζάρει το καλοκαίρι στην Μύκονο, στην Σαντορίνη.. και στα περιοδικά;
Η φιγούρα ανοίγει και επαγγελματικές πόρτες, μια ωραία παρουσία που πουλά το σώμα της είναι αρεστή στα clubs, στα beach bars και στους χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων.
Οι άνθρωποι συνήθως δεν εξετάζουν τον τρόπο, που έφτασες, στο αποτέλεσμα, ηδονίζονται από την ωραία Σάρκα.

 

image

 

Αυτή είναι ωραία αλλά έχω να της πω ότι το Winstrol έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη από ενδοκρινολόγους ως μια ουσία που υποκινεί την σωματική αύξηση σε παιδιά με καθυστερημένη σωματική ανάπτυξη.
Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ζουν το παραμύθι τους και να θαυμάζουν ανθρώπους που φτιάχτηκαν με το Winstrol, όπως και σήμερα, όπου με προπαγάνδα προτείνουν, λιποδιαλυτικά και δίαιτες, σε όλους τους άλλους. Θαυμαστή ιστορία! Ουσιαστικά ένας νοητικός υποβιβασμός, όπου εσάς, σας θεωρούν τα κουτορνίθια τους!

Winstrol το χρησιμοποιεί η διάσημη αλλά.. και ο σκύλος της!

Το Winstrol ουσιαστικά είναι το brand name της συνθετικής αναβολικής στεροειδής ουσίας, Στανοζολόλης. Η χρήση του είναι για εξασθενημένα ζώα, (ειδικά για σκύλους και άλογα) για τη βελτίωση της ανάπτυξης των μυών, ενεργοποιεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, την αύξηση της οστικής πυκνότητας και την ενίσχυση της όρεξης.

Η Στανοζολόλη – Winstrol συνήθως χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική για να βοηθήσει εξασθενημένα ζώα να κερδίσουν μυϊκή μάζα, δύναμη, βάρος και ενέργεια. Το στεροειδές έχει επίσης την ίδια επίδραση στους ανθρώπους, αν και δεν είναι εγκεκριμένο από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και φαρμάκων) άμεσα, για την εν λόγω χρήση. Ο γιατρός μπορεί να αποφασίσει να συστήσει το Winstrol (stanozolol.)

Οι ειδικοί προπονητές το προτείνουν και στις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν, σε συνδυασμό και με άλλα φάρμακα που έχουν μικρότερη ανδρογόνο δράση
Τεχνικό στοιχείο: (H Στανοζολόλη έχει αγγειοκινητική δράση και ως φάρμακο χρησιμοποιείται για την θεραπεία των αγγειοκινητικών επιδράσεων της ασθένειας Bechet.
Στο κληρονομικό αγγειακό οίδημα τα επίπεδα του αναστολέα της εστεράσης είναι χαμηλά. Το Winstrol επιδρά άμεσα στα επίπεδα της ουσίας αυτής στο αίμα ώστε τα επίπεδα της να επανέρχονται σε φυσιολογικά επίπεδα.)

image

 

 

ΣΥΝΔΡΟΜΟ Bechet. Αγγειοοίδημα

Το Αγγειοοίδημα προκαλεί οίδημα του προσώπου, των άκρων, στα γεννητικά όργανα, το παχύ έντερο και το λαιμό. Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και φαρμάκων (FDA) αναφέρει ότι το Winstrol (stanozolol) βοηθά στην πρόληψη ή / και στην μείωση της συχνότητας και τη σοβαρότητας των επιθέσεων του κληρονομικού αγγειοοιδήματος.

Το Winstrol σε ασθενείς με AIDS, αυξάνει την μη λιπώδη σωματική μάζα, όπως και σε ασθενείς με μυική δυσλειτουργία. Συνιστάται, σε ασθενείς με πλευρική σκλήρυνση (νόσος του Lou Gehrig), σύνδρομο Guillain-Barre, νευροπάθεια, πολιομυελίτιδα, ή νευρική ανορεξία.

Επίσης προτείνεται στην υποπλαστική αναιμία μια σπάνια και σοβαρή νόσος, που συνήθως ξεκινά στην παιδική ηλικία. Έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη από ενδοκρινολόγους ως μια ουσία που υποκινεί την σωματική αύξηση σε παιδιά με καθυστερημένη σωματική ανάπτυξη.

Θέλω το Winstrol για να σε εντυπωσιάσω!

Ο χημικός PERSONAL TRAINER, ο Ντίλερ, ο γυμναστής κ.α πρέπει να εντυπωσιάσουν να σου αποδείξουν ότι η σκληρή προσπάθεια τους είχε εμφανή αποτελέσματα στο σώμα τους ..θέλεις και εσύ να γίνεις όπως εγώ;
Οι ίδιοι το προτείνουν σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα, σε μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μυϊκούς ματαιόδοξους, που βιάζονται να προβάλουν ποιοτική μυϊκότητα το καλοκαίρι ή όταν έχουν φωτογραφίσεις, σε περιοδικά, και θέλουν να τους θαυμάσεις.

 

image

 

Το όφελος από τη χρήση του Winstrol σε σύγκριση με άλλα στεροειδή στην αύξηση της μυϊκότητας είναι προφανής, έχει έντονα αναβολική δράση, αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση, δημιουργώντας γρήγορη ανάπτυξη.

Το Winstrol επίσης, δεν μετατρέπεται έντονα σε οιστρογόνο (η κύρια γυναικεία ορμόνη) στην κυκλοφορία του αίματος, σε αντίθεση με πολλά άλλα στεροειδή, τα οποία είναι ευεργετικά για τους άνδρες που θέλουν να αποφύγουν την γυναικομαστία, (ανάπτυξη των ιστών του μαστού) καθώς και άλλες παρενέργειες των οιστρογόνων που σχετίζονται με τα αναβολικά στεροειδή.

 

image

 

 

Οι ειδικοί προπονητές το προτείνουν και στις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν, σε συνδυασμό και με άλλα φάρμακα που έχουν μικρότερη ανδρογόνο δράση(μικρότερες πιθανότητες να αποκτήσουν ανδροπρεπή χαρακτηριστικά)

Οι παρενέργειες

Οι παρενέργειες της χρήσης Στανοζολόλης – Winstrol περιλαμβάνει: ηπατική τοξικότητα, ηπατική ανεπάρκεια, ανδρική φαλάκρα, αυξημένη τριχοφυΐα προσώπου / σώματος (γυναίκες άνδρες), συρρίκνωση όρχεων, ή υπερβολική επιθετικότητα, και ακμή (γυναίκες άνδρες).

Σε έρευνες παρατηρήθηκε ότι Στανοζολόλη προκαλεί και οξειδωτικό στρες, σε bodybuilders αλλά και σε χρήστες που επαναλαμβάνουν την χρήση του φαρμάκου.(ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
EDITOR www.bodyandstyle.net
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

 

Το παρόν άρθρο, αναδημοσιεύεται αυτούσιο απο : http://www.bodyandstyle.net/?p=15738

 

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο