Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα.

Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.

* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
* Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα.

Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λετρίλη ή αμυγδαλίνη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Αμ δε! Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών.

Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.

Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη;

Τα κουκούτσια λοιπόν από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:

α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.


Η βιταμίνη Β17 λοιπόν, είναι μία ουσία που βρίσκεται στους πυρήνες, δηλαδή στα κουκούτσια , των περισσότερων φρούτων. Τέτοια είναι τα βερίκοκα, τα μήλα, τα κεράσια, τα αχλάδια , τα δαμάσκηνα, τα μανταρίνια καθώς και τα αμύγδαλα. Η συγκέντρωση της βιταμίνης Β17  στους πυρήνες αυτών των φρούτων κυμαίνεται από 2-3%.
Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.

Επομένως:

• Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.

• Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς ( χωρις ραντίσματα).

• Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.

• Τρώτε αγκινάρες (πικρές).

• Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.

Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:

* (1) κάσσια (quassia amara)
* (2) γεντιανή
* (3) άγρια αψιθιά.
* (4) Φλοιός Gonolobus cocdurango,
* (5) Centantium pulchellum,
* (6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε στα φαρμακεία).
* (7) φλούδα νερατζιού.
* (8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
* (9) Ραδίκι.
* (10) κανέλα.
* (11) κόλιανδρος.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.


Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).

Τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη Β17  στον οργανισμό μου;
Έχει παρατηρηθεί λοιπόν ότι η αμυγδαλίνη (βιταμίνη Β17) έχει ευεργετική δράση πάνω στα καρκινικά κύτταρα. Ωστόσο δεν θεωρείται φάρμακο κατά του καρκίνου, όταν αυτός έχει ήδη εκδηλωθεί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η χρησιμοποίηση της αμυγδαλίνης( Β17) είναι περισσότερο προληπτική παρά θεραπευτική. Πιστεύεται ότι η χρόνια ανεπάρκεια σε αμυγδαλίνη ( Β17) οδηγεί σε μείωση της αντίστασης του οργανισμού στην ανάπτυξη κακοήθειας. Από την άλλη δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από κατανάλωση μεγάλων δόσεων αμυγδαλίνης( Β17). Παρόλα αυτά συνίσταται η μέγιστη πρόσληψη αμυγδαλίνης( Β17) να μην υπερβαίνει τα 3 γραμμάρια την ημέρα.

Τip.

Τι κάνουμε λοιπόν τώρα; Τρώτε μεσογειακά, τρώτε φρούτα, ψάρια, λαχανικά….ΤΡΩΤΕ ΣΩΣΤΑ, μην περιμένετε να πάθουμε για να μάθουμε!

Με τιμή.

Καραμπά Ειρήνη.

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

 

16 Σχόλια

 • Ο/Η Κωνσταντίνα λέει:

  Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το άρθρο σας. Η πρόταση να πίνουμε χυμό άπό φύλλα ελιάς είχε ξαναέρθει παλιότερα στην επικαιρότητα,προκαλώντας και αντιδράσεις, ωστόσο ξεχάστηκε στην πορεία.Θα ήθελα να ρωτήσω ποιον τρόπο προτείνετε για ευκολότερη κατανάλωση των πυρήνων των φρούτων που αναφέρετε (θα πρέπει να σπάμε τα κουκούτσια με κάποιο τρόπο προηγουμένως;) Το υπόλοιπο φρούτο (εκτός του πυρήνα) δεν περιέχει Β17; τέλος, τα 3 gr B17 σε τι ποσότητα φρούτων αντιστοιχούν;Σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσεγμένη επιλογή των θεμάτων.

  • Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ λέει:

   ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ….. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ…. ΟΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ. ΓΙΑΤΡΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.((.ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ…))..ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΟΡΚΕΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ???

  • Ο/Η ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ λέει:

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ-ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ. ευχαριστω

  • Ο/Η Γιάννης Βούκας λέει:

   Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό σας άρθρο θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω αν το κουκούτσι τρώγεται ολόκληρο με το τσόφλι του ή μόνο τρώγεται η ψύχα;
   Σας ευχαριστώ

   • Ο/Η Μιχαηλίδης Στράτος λέει:

    Συγχαρητήρια για το θαρραλέο και εμπεριστατωμένο άρθρο σας. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Να είστε πάντα καλά

   • Ο/Η ξανθιππη λέει:

    το κουκουτσι απο το βερυκοκκο το σπαμε με ενα σφυρι πανω σε μια πετσετα διπλωμενη να μην δυαλυθει το αμυγδαλο.Οι πυρηνες που πουλανε δεν εχουν καμια σχεση με το κουκουτσι που σπαμε μονοι μας.

 • Ο/Η diasso λέει:

  αναλογη με το κειμενο μηπως ειναι και το ζητημα της φραπελιας !…..

 • Ο/Η ΕΥΑ λέει:

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ!!! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ο/Η λιλια σιλαμιανου λέει:

  το καρπο απο το κουκουτσι μπορεις να το παιρνεις ολο τον χρονο? θα ηθελα να ειχα μια απαντηση ευχαριστω πολυ

 • Ο/Η glymis λέει:

  συγχαρητήρια

 • Ο/Η Ιωάννα Παπαγιαννοπουλου λέει:

  Θα θυμίσω μια σοφή παροιμία του λαου μας ” όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί όταν ακούμε για θαυματουργές θεραπείες (είδαμε και τι έγινε με τη φραπελιά), ειδικά όταν υπάρχουν κίνδυνοι και παρενέργειες. Διαβάστε σχετικά http://thematadiatrofis.blogspot.gr/2013/03/17.html

 • Ο/Η πωσ θα καταναλωσω τα κουκουτσια; με ποιο τροπο; ευχαριστω λέει:

  πωσ θα καταναλωσω τα κουκουτσια; με ποιο τροπο; ευχαριστω

 • Ο/Η Manolopulou Revita λέει:

  Γεια σας! Το αρθρο σας ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερον και εχει πολλες ιδεες για να προλαβουμε την κακια αυτη αρρωστια…πιστευω πως το καλυτερο ειναι να τρωνε τουσ σπορουσ απο κουκουτσια νεοι κ παιδια, που ο καρκινος σε αυτες τις ηλικιες σπανια δημιουργειται διοτι οπως ειπατε αυτοι οι σποροι δεν θεραπευουν αλλα προφυλασσουν….

 • Ο/Η Θανάσης λέει:

  Υπάρχουν καταστήματα που πωλούν ξηρούς καρπούς και διαθέτουν και κουκούτσια βερίκοκου (την ψίχα). Εγώ από ένα τέτοιο τα προμηθεύομαι στη Θεσσαλονίκη.

 • Ο/Η ΛΙΑ λέει:

  1.Πόσο διάστημα μπορεις να παίρνεις το πυρηνα του βερυκοκου; και σε τι δοσολογία καθημερινά;
  2. Οταν εχουμε κρατήσει τα κουκουτσια απο το βερύκοκο πρέπει πρώτα να ψηθούν ή όχι; γιατί διάβασα σε ένα άρθρο εφημερίδας ότι είναι θανατηφόρα όταν είναι άψητα;
  3.Μπορούν να το παίρνουν και παιδιά;

 • Ο/Η spyros λέει:

  pedia gia sas katarxin sinxoresteme gia ton tropo grafeis, alla zw stin australia kai to pliktrologio mou den exei ellinika.otan zousa stin ellada eixa akousei kai egw gia ton pirina apo to verikoko oti kanei kalo! piga se ena katasthma pou poulaei fisika prohonta kai agorasa. dokimasa alla den htan toso pikra oso eixa akousei. meta apo ligo kairo hr8a san oikonomikos metanastis stin australia opou zw….exw ena 8eio o opoios prin apo 7 xronia tou vrikan karkino ston pnevmona…oi giatroi tou edwsan ligous mines zwhs…ekane ximio8erapia kai ta lipa alla apo to kako sto xeirotero. kai telika ksekinise kai autos na pernei ta koukoutsia!!!kai o an8ropos zwh na exei edw kai 7 xronia oxi einai kala alla pleon den tou to vriskoun h epistimi sikoni ta xeria psila. alla 8a h8ela na diefkriniso oti ta koukoutsia pou pernei o 8eios edw stin austalia kamia sxesi me tis elladas….epeidi dokimasa apo periergia pragmatika htan toso pikra san dilitirio. rwtisa to 8eio mou kai mou eipe oti ta yparxoun 2 frouta iparxei to verikoko kai to kahsi…to koukoutsi apo to verikoko den einai sxedon ka8olou pikro eno to kahsi einai para poli pikro!!! gia auto filoi mou an mporeite na vreite to kahsi einai oti kalitero.episis o 8eios mou pernei ta koukoutsia kai ta ale8i giati den exei poli kala dontia….kai trwei ka8e prwi me to prwino tou mia kofti koutalia tis soupas!!! mporoun omos na to pernoun kai atoma pou den exoun provlima opos egw…alla se mikroteti posostita diladi mia koutalia tou glikou!!! pedia den eimai giatros oute to pezw giatros aplos sas lew mia prosopiki empeiria pou einai pragmatikotita…elpizw na sas kalipsa!!


Αφήστε Σχόλιο