Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μάθε, να φτιάχνεις αμυγδαλότυρο.

26 Απρ Chef | Σχόλια

Αν θες να ξεφύγεις απο την κρεατοφαγία, τότε ίσως να
ξεκινήσεις, από την εναλλακτική επιλογή των γαλακτοκομικών.

 

Τι θα χρειαστείς…

 

150 ΓΡ ΑΣΠΡΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΔΙΣ
25ΓΡ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ
7 ΓΡ ΑΛΑΤΙ
25ΓΡ ΛΕΜΟΝΙ
ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ
125 ΓΡ ΝΕΡΟ

 

Πὠς το φτιάχνουμε…

 

ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ MULTI.
ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΟΣΜΟ ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.

ΥΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΛΠΑΝΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ (ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ) ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΙΒΑΜΕ,

ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΗΖΕΙ (ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ)
ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΕΙ.

Με εκτίμηση.

Μεταξάς Αντώνης.

 

 

NewsDiet.gr

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο