Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Τα σιδεράκια είναι η λύση στα αισθητικά αλλά πολλές φορές και στα λειτουργικά προβλήματα των δοντιών.

Σιδεράκια…

 

 

Τα σιδεράκια είναι η λύση στα αισθητικά αλλά πολλές φορές και στα λειτουργικά προβλήματα των δοντιών.
Όπως είναι και το μότο μας, το να χαμογελάς δεν κοστίζει κάτι αλλά επι της ουσίας αξίζει πολλά, κι έτσι θα πρέπει να δίνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα στο χαμόγελο μας!
Η σύγχρονη αισθητική ορθοδοντική έχει εξελιχθεί, και πέραν από τα παραδοσιακά σιδεράκια που συγκολλώνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών, πλέον υπάρχουν κι άλλοι μέθοδοι για την σταδιακή μετακίνηση των δοντιών στην επιθυμητή θέση.
Υπάρχουν διαφανείς νάρθηκες, σχεδόν αόρατοι, οι οποίοι σταδιακά ισιώνουν τα δόντια, πορσελάνινα ή πλαστικά, καθώς και τα εσωτερικά γλωσσικα σιδεράκια. Ανάλογα με την περίπτωση και το πρόβλημα του κάθε ασθενή έχουμε πληθώρα επιλογών για να δημιουργήσουμε ένα τέλειο χαμόγελο και να διορθώσουμε αισθητικά και λειτουργικά θέματα δοντιών και γνάθου.
Πολλοί ενήλικες δυσκολεύονται να αποφασίσουν να βάλουν σιδεράκια, ακόμα και αν έχουν πειστεί ότι χρειάζεται πραγματικά και ότι θα βελτιώσουν την εμφάνιση των δοντιών αλλά και για την επίλυση άλλων σοβαρών προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας, γτ δεν θέλουν να φαίνονται. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που κάποια από τις “αόρατες” σχεδόν μεθόδους δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόβλημά σας, πραγματικά το χαμόγελό σας μετά θα διαγράψει τις όποιες αμοφιβολίες είχατε. Όλο και περισσότεροι ενήλικες πλέον το κάνουν και όπως έχουμε δει τόσοι άλλοι stars του Hollywood (Tom Cruise, Beyonce, Fith Hill, Lourdes Leon etc) που δεν έχασαν τίποτα από τη γοητεία τους!
Εμείς προτείνουμε να συζητήσετε μαζί μας όποιες σκέψεις έχετε, κι αν διατηρείτε αμφιβολίες και εμείς θα φροντίσουμε να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε ένα τέλειο χαμόγελο και ένα υγιές στόμα.

Με εκτίμηση.

 

Συκά Διονυσία.

 

Χειρουργός Οδοντίατρος D.D.S.

Αισθητική Οδοντιατρική & Εμφυτεύματα.

 

Πρ. Ηλία 24, Γλυφάδα 166 74   τηλ: 210 9604045

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο