Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Να μην απολογηθείς σε κανέναν για το σώμα σου και για τα κιλά σου.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δούμε μία εξαιρετική ερμηνεία της Tess Holiday, η οποία πολύ σωστά μας παροτρύνει, να ΜΗΝ δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα, να περιμένει να απολογηθούμε για το σωματικό μας βάρος.

 

Απόλαυσε την…

 

 

 

 

 

 

Ποια είναι η Tess Holliday…

 

Η Tess Holliday γεννήθηκε το 1985 στο Μισισιπή στις ΗΠΑ.

Ονομάστηκε Ryann Hoven αλλά άλλαξε το όνομά της στην Tess Munster όταν άρχισε το μόντελινγκ, και στη συνέχεια και πάλι στην Tess Holliday όταν άρχισε να ασχολείται με τον σύζυγό της Nick.

Είναι η μητέρα δύο αγοριών, το ένα από μια προηγούμενη σχέση και το δεύτερο με τον σύζυγό της Nick.

Η Tess άρχισε να εμφανίζεται στα περιοδικά το 2011 και από τότε έχει εμφανιστεί στο περιοδικό Vogue Italia, Marie Claire και Nylon. Έκανε το πρώτο γυμνό photoshoot το 2012.

 

 

 

 

 

 

 

Η Tess προωθεί την ιδέα του να έχουμε αυτοπεποίθηση για το σώμα μας και ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

 

Αγκαλιάζει τη λέξη “λίπος” και πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το μέγεθος που θέλουν χωρίς κρίση.

 

 

 

 

 

Το 2013 ξεκίνησε την εκστρατεία #effyourbeautystandards στο Instagram με την ελπίδα να δείξει στις γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να είναι ένα συγκεκριμένο μέγεθος για να αγαπούν το σώμα τους.

 

Η Tess κυκλοφόρησε το δικό της βιβλίο με τίτλο: Η όχι τόσο λεπτή τέχνη του να είσαι κοπέλα με λίπος: αγαπώντας το δέρμα που είσαι.

 

Το βιβλίο είναι μια βιογραφία που τεκμηριώνει τη ζωή του μοντέλου, συμπεριλαμβανομένης της δύσκολης παιδικής του ηλικίας, της κακοποίησης και της εκφοβισμού για το βάρος της, και της απόκρυψης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

Με εκτίμηση.

 

Κριαράς Νικόλαος.

 

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

NewsDiet.gr

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο