Θα χρειασθούμε.
4 φιλετα γαλοπουλας 250γρ το καθενα περιπου
1κσ δεντρολιβανο
1κσ θυμαρι
1κγ κιμινο
1κγ παπρικα γλυκια
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομενο
50γρ ελαιολαδο
50 γρ λευκο κρασι
(τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το κλεινουμε με ζελατινα και το αφηνουμε στο ψυγειο για 2 ωρες) τα στεγνωνουμε σε χαρτι αλατοπιπερωνουμε και ψηνουμε σε αντικολιτικο τηγανι η σε σχαρα.
Για το ρύζι.
2 ποτηρια κρασιου ριζυ γιασμιν μισο κρεμμυδι ψιλοκομμένο 1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
3 ποτηρια κρασιου νερο
1ποτηρι κρασιου λευκο κρασι
αλατι
σωταρουμε ελαφρως το κρεμμυδι κατοπιν το σκορδο και το ρύζι ριχνουμε τα υγρα αλατιζουμε και μολις παρει βραση κλεινουμε το ματι σκεπαζουμε με μια πετσετα
και το καπακι και αφηνουμε περιπου 20-25 λεπτα να παρει όλα τα υγρα το ρυζι.
Για τα μανιταρια
1 πακετο μανιταρια φρεσκα λευκα
Ξυδι μπαλσαμικο
Κλωνάρια από φρεσκο δεντρολιβανο αλατι πιπερι
Κοβουμε τα μανιταρια στα 4 τα περναμε μεσα από κλωναρακια αλατοπιπερονουμε αρκετα καλα τα βαζουμε σε ένα ταψακι τα περιχυνουμε με μπαλσαμικο και ελαιολαδο και ψηνουμε για 15’ στους 180 c
Πινουμε ένα ξηρό λευκό λαγοπατι χατζηγεωργιου από μοσχατο Αλεξανδρειας.
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
Με τιμή.
Κυρίτσης Αθανάσιος.
Executive Chef.
Μοιράσου το!
Pin my tail and call me a donkey, that really hlpeed.
z3eCQZ vrejlipdpaoo
BSpMZd , [url=http://rvkjgjbefwrc.com/]rvkjgjbefwrc[/url], [link=http://sfjvylgtdpgk.com/]sfjvylgtdpgk[/link], http://lmbatvcuecmb.com/
UMBUni roabzscryazk
mAtQdg , [url=http://fgfrkrdmvcvv.com/]fgfrkrdmvcvv[/url], [link=http://bmzpiwtkiynq.com/]bmzpiwtkiynq[/link], http://oxlvbmntckzh.com/