Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Όμορφες και απαραίτητες συμβουλές για το νυφικό μακιγιάζ !

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας.

Θα πρέπει, να είστε λαμπερή κι εντυπωσιακή σε όλη τη  διάρκεια της.

Εκτός από το φόρεμα, τα αξεσουάρ και τα μαλλιά, πολύ σημαντικό ρόλο έχει και το make up.

Η επιλογή του make up artist πρέπει να γίνει αρκετά νωρίς έτσι ώστε να έχετε χρόνο να κάνετε την πρόβα, να δουλέψετε και να καταλήξετε μαζί στο ιδανικό look για την ημέρα του γάμου.

 

 

 

Προετοιμασία.

Όσο πιο ενυδατωμένο και προσεγμένο είναι το πρόσωπο τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι και το αποτέλεσμα. Τις προηγούμενες ημέρες φροντίστε να κοιμάστε καλά, να προσθέσετε στη διατροφή σας φρούτα και λαχανικά και να πίνετε πολύ νερό. Επίσης εάν έχετε σκοπό να αποτριχώσετε φρύδια ή κάποιο άλλο σημείο του προσώπου και του σώματος θα πρέπει να το κάνετε μια-δυο ημέρες πριν για να αποφύγετε ερεθισμούς κι ερυθρότητες.

 

 

12900217_10204073728442461_2112778165_n

 

 

Την  ημέρα του γάμου.

Το make up πρέπει να είναι ανοιχτού χρώματος και φωτεινό για να λάμπει το πρόσωπο και να αντισταθμίζει το λευκό του φορέματος.  Σχετικά με την κάλυψη, δίνουμε έμφαση στο σημείο κάτω από τα μάτια να κρύψουμε μαύρους κύκλους και να δώσουμε την αίσθηση ξεκούρασης. Με τα απαραίτητα υλικά καλύπτουμε σπυράκια, δυσχρωμίες και οποιαδήποτε βλάβη του δέρματος.

 

Έχοντας τοποθετήσει τη βάση (make up και πούδρα) περνάμε τερακότα για να δώσουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο λαιμό, στο ντεκολτέ και στην πλάτη για να βγουν πιο σωστές οι φωτογραφίες.

 

Προτιμάμε ρουζ σε ροζ παλ αποχρώσεις για να δώσουμε χρώμα φρεσκάδας και υγείας.

 

images

Στις σκιές επιλέγουμε ανοιχτά και φυσικά χρώματα κι αποφεύγουμε μπλε και πράσινες αποχρώσεις γιατί η νύφη πρέπει να παραπέμπει σε ρομαντικό στυλ κι αν θέλουμε να κάνουμε γραμμή eye liner την προτιμάμε λεπτή για τον ίδιο λόγο.

Χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών  και κραγιόν σε αντίστοιχα χρώματα με το υπόλοιπο μακιγιάζ  για να υπάρχει αρμονία. Εάν όμως θέλουμε να τονίσουμε τα  χείλη φροντίζουμε να έχουμε μακιγιάρει απαλά τα μάτια κι αν δώσουμε ένταση στο βλέμμα χρησιμοποιούμε  πιο απαλές αποχρώσεις για τα χείλη.

Καλό είναι να τονίσουμε το δυνατό μας σημείο και να ζητήσουμε από τον make up artist να μας δώσει το κραγιόν που χρησιμοποίησε, να το έχουμε μαζί και να ανανεώνουμε όποτε χρειάζεται.

 

”Το να νιώθεις βαθιά αγάπη για κάποιον σου δίνει δύναμη.

Το να νιώθεις τη βαθιά αγάπη κάποιου σου δίνει κουράγιο.”

 

 

Με εκτίμηση.

Γιάπαππα Μαίρη.

Αισθητικός.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο