Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

BeerYoga. Η άσκηση που συνδυάζει τη yoga με μια παγωμένη μπύρα και δεν είναι πλάκα ούτε κραιπάλη

 

 BeerYoga. Η άσκηση που συνδυάζει τη yoga με μια παγωμένη μπύρα και δεν είναι πλάκα ούτε κραιπάλη

 

Μια νέα μορφή άσκησης που επιτρέπει την κατανάλωση μπύρας κατά τη διάρκεια του μαθήματος yoga, κάνει θραύση στο εξωτερικό.
Η BeerYoga εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία, αλλά έχει διοργανωθεί και στην Αυστραλία, στην Αμερική και στην Ταϊλάνδη.
Σε μπαρ, κλαμπ, φεστιβάλ και υπαίθριους χώρους, δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται για να κάνουν γιόγκα, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους ποτό.
Σκοπός της BeerYoga είναι οι συμμετέχοντες να πειθαρχήσουν το πνεύμα τους, συγκεντρώνοντας τη σκέψη τους σε ένα μπουκάλι μπύρας, την οποία μπορούν να πιουν για να δροσιστούν και να χαλαρώσουν, ενώ παράλληλα γυμνάζονται.

 

 

Η BeerYoga καθιερώθηκε από δύο νέες yoga instructors, η Emily και η Jhula από το Βερολίνο, οι οποίες ανέφεραν ότι πήραν την ιδέα από κάποιους που το έκαναν στο αμερικανικό φεστιβάλ Burning Man.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα τους, η BeerYoga απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, αρκεί να είναι άνω των 16 ετών και εφόσον έχουν αδυναμία και στη γιόγκα και στη μπύρα.

«Προσφέρει λίγο περισσότερη χαλάρωση γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν ένταση όταν έρχονται. Ειδικά την πρώτη φορά», ανέφερε η yoga instructor Guzel Mursalimova που εφαρμόζει την τεχνική Beeryoga στην Αγγλία.

«Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αποβάλλουν το άγχος τους, να χαλαρώσουν, να περάσουν καλά, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πιουν λίγο αλκοόλ», εξήγησε η Mursalimova.

«H BeerYoga έχει πλάκα αλλά δεν είναι αστείο. Παίρνουμε τις φιλοσοφία της γιόγκα και την ταιριάζουμε με την ευχαρίστηση που προσφέρει η μπύρα για να φτάσουμε το υψηλότερο επίπεδο της συγκέντρωσης και του συνειδητού», αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του BeerYoga.

Το κάθε μάθημα κοστίζει 11 ευρώ την ώρα. Στην τιμή περιλαμβάνονται και 2 μπουκάλια μπύρας.

NewsDiet.gr

Πηγή:

www.valueforlife.gr

 

 

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο