Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Είσαι καταθλιπτικός; Φυλακίζεσαι!

Αναγκαστικό εγκλεισμό καταθλιπτικών στο ψυχιατρείο και πενταετή παρακολούθηση του ασθενούς και του περιβάλλοντός του από την αστυνομία προβλέπει νόμος της κυβέρνησης των Χριστιανοκοινωνιστών στο γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας

Eίσαι καταθλιπτικός; Φυλακίζεσαι! Και εκεί που λέμε ότι τα είδαμε όλα… Φανταστείτε ένα κράτος στο οποίο νομοθετείται η αναγκαστική φυλάκιση καταθλιπτικών ατόμων χωρίς νόμιμη κατηγορία «επ’ αόριστον». Ο νόμος προβλέπει οι καταθλιπτικοί να κλείνονται μέσα, να απομονώνονται, να καταγράφονται όλες οι κοινωνικές και οικογενειακές τους επαφές. Προβλέπεται να γίνονται τακτικά εξετάσεις και αναζητήσεις πιθανών «όπλων» ή φαρμάκων στον πρωκτό και στον τράχηλο της μήτρας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους επισκέπτες. Μη τυχόν κρύψουν κάτι απαγορευμένο και το δώσουν στον φυλακισμένο … συγνώμη….ασθενή. Όταν και αν ο ασθενής απολυθεί (ίσως ταιριάζει πιο πολύ το αποφυλακιστεί) από το ψυχιατρικό ίδρυμα, τότε το κράτος μέσω του εκτελεστικού του οργάνου, της αστυνομίας, θα παρακολουθεί για πέντε έτη στενά τόσο τον ασθενή όσο και τους συγγενείς και τυχόν φίλους.

 

 

Για πέντε χρόνια ο κάθε αστυφύλακας θα γνωρίζει τα πάντα για τον ασθενή και την παρέα του. Πέντε χρόνια συνακρόασης σε τηλέφωνα, παρακολούθησης e-mails, διαδικτυακών δράσεων και αλληλογραφίας.

Σας φαίνεται ουτοπία ή μάλλον δυστοπικό σενάριο; Φαντάζεστε αυτό το κράτος να έχει κάποιον δικτάτορα; Μάλλον κάνετε λάθος. Ο εν λόγω νόμος ψηφίστηκε στην Βουλή του κρατιδίου της Βαυαρίας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό του πρωθυπουργού Μάρκους Ζέντερ.

Ο Ζέντερ ανήκει στο κόμμα των Χριστιανοκοινωνιστών, του αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ. Και ναι, αυτοί κυβερνάνε σαν παρεάκι μαζί με τους Σοσιαλδημοκράτες, την ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ. Πως αιτιολογείται ο νόμος; Αυτός που με την πρώτη ματιά φαίνεται διαβολικός; Μα φυσικά ότι γίνεται για.. το καλό μας! Βλέπετε, έτσι θα αποτρέπονται.. επιθέσεις καταθλιπτικών στην κοινωνία. Αυτό μας λένε.

 

Eπιμέλεια άρθρου: Κριαράς Νικόλαος

Πηγή:   www.katiousa.gr

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο