Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Έχεις προετοιμαστεί για τους… «εικονικούς» αγώνες δρόμου…

Οι New York Road Runners, οι διοργανωτές αγώνων διεθνούς φήμης όπως ο μαραθώνιος της Νέας Υόρκης προγραμμάτισαν-ένταξαν για πρώτη φορά στο ετήσιο καλεντάρι τους εννιά εικονικούς αγώνες δρόμου.

Για να συμμετάσχει κάποιος στους αγώνες πρέπει να φτιάξει έναν δωρεάν  λογαριασμό  στην ιστοσελίδα των New York Road Runners και στην συνέχεια να τον συνδέσει με τον λογαριασμό του στο strava και να κάνει εγγραφή στο event. Στην συνέχεια ο δρομέας καλείται να τρέξει την απόσταση του αγώνα εντός συγκεκριμένων ημερομηνιών καταγράφοντας με την εφαρμογή την επίδοση του και ανεβάζοντας την στο strava με την ετικέτα «race».

Ο πρώτος εικονικός αγώνας είναι ο NYRR Virtual Resolution Run 5K ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς οι δρομείς μπορούν από 1/1 έως 15/1 να δηλωθούν και να καταγράψουν την επίδοση τους στα 5 χιλιόμετρα συγκρίνοντας την με άλλες απο δρόμείς απο όλο τον κόσμο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά την λήξη της προθεσμίας θα αναρτηθούν τα επίσημα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα των New York Road Runners.

Στόχος των διοργανωτών είναι όπως είπαν η αλληλεπίδραση και η ενίσχυση της επικοινωνίας της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας.

Μπορείτε να μαθετε περισσότερα και να λάβετε μέρος (δωρεάν φυσικά) στον πρώτο εικονικό αγώνα εδώ.

 

 

 

 

 

Είναι εύκολα αντιληπτό πως οι εικονικοί αγώνες είναι ένα «fun event» που δεν συγκρίνεται με τους κανονικούς καθώς ο κάθε δρομέας «αγωνίζεται» σε τελείως διαφορετικές συνθήκες, η εξέλιξη τους όμως είναι τόσο απρόβλεπτη και ίσως κρύβει τόσες εκπλήξεις όσες και οι τεχνολογία που εξελίσσεται ραγδαία.

 

Το άρθρο αναδημοσιεύεται αυτούσιο απο ΕΔΩ :

 

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο