Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Στην Ταϋλάνδη, οι υπέρβαροι αστυνομικοί, πηγαίνουν σε ειδικό camp.

Τα αστυνομικά τμήματα, σε όλη την Ταϊλάνδη στέλνουν τους υπέρβαρους αξιωματικούς τους σε ειδικό camp – απώλειας βάρους, ως μέρος ενός εθνικού προγράμματος που καλείται “καταστροφή της κοιλιάς”.

Μετά την επιτυχία ενός πιλοτικού προγράμματος διάρκειας δύο εβδομάδων, οι αστυνομικοί σταθμοί στην Ταϊλάνδη, άρχισαν να στέλνουν τους υπέρβαρους αξιωματικούς τους σε ειδικο κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας στην πόλη Pak Chong για να λάβουν μέρος σε μια έντονη σωματική δραστηριότητα σχεδιασμένη να μειώσει το σωματικό τους βάρος.

Κάθε αστυνομικός, θα κάνει έντονη σωματική δραστηριότητα και θα ακολουθεί πιστά ένα πρόγραμμα διατροφής.

 

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ξεκίνησε, όταν παρατηρήθηκαν  φωτογραφίες           – εγιναν viral – υπέρβαρων αστυνομικών σε καθημερινή άσκηση ρουτίνας.

“Υπάρχουν, τόσα πολλά προβλήματα αν είσαι παχύσαρκος αστυνομικός” αναφέρει ο επικεφαλής.

Ο υπεύθυνος των διαιτητικών προγραμμάτων, ανέφερε ότι είναι μη αποδεκτό να είσαι υπέρβαρος άρα και πιο αργός – δυσκίνητος, τη στιγμή που πρέπει να καταπολεμήσει το έγκλημα.

 

 

Περίπου 200 αστυνομικοί έχουν λάβει μέρος και τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά, με την σκέψη να θεωρηθεί θεσμός και να καθιερωθεί.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, οι αστυνομικοί με βάρος 200 κιλών κατάφεραν να χάσουν έως και 60 κιλά επιπλέον βάρος, ενώ ελαφρώς υπέρβαροι (περίπου 80 κιλά) έπεσαν μέχρι και 20 κιλά.

 

Με εκτίμηση.

Κριαράς Νικόλαος.

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο