Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Το WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά, συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

Το WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά στήνει την δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3, συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

 

  Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, μας περιμένουν στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός», να φέρουμε τα βιβλία μας με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

  Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.

  Όποιος επιθυμεί ας έρθει να χαρίσει ένα βιβλίο, είτε είναι λογοτεχνία, ιστορία, επιστημονικής φαντασίας, ποίηση, κόμικς, προκειμένου όσα βιβλία συγκεντρωθούν να προσφερθούν στις βιβλιοθήκες των τεσσάρων αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας, τον Άγιο Σάββα στην Αθήνα, το «Μεταξά» στον Πειραιά, οι «Άγιοι Ανάργυροι» στην Κηφισιά και το Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη.

Αν τα βιβλία που συγκεντρωθούν ξεπεράσουν τις προσδοκίες των διοργανωτών, θα προσφερθούν και σε 20 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα που έχουν ογκολογικά τμήματα».

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο