Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑΣ <ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ> 29/3/15

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο συνέδριο <ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ> σήμερα Κυριακή μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.
Πάνω από 500 άτομα από την πανεπιστημιακή κοινότητα, τον στρατιωτικό,αθλητικό,φοιτητικό και επιχειρηματικό κόσμο καλωσόρισε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Δασκαλακη Υρώ.
Εξαιρετικές οι εισηγήσεις του καθηγητού Ιατρικής κ.Καφάτου,του τ.προέδρου ΕΦΕΤ κ.Κατσαρού, της Ολυμπιονίκη πάλης Ζυγούρη Βούλας, του Διοικητή Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων κ.Ανδριόπουλου,της Προέδρου των Ελλήνων Ολυμπιονικών Κοζομπόλη Βούλας, του Αρχιμανδρίτη Νίκανδρου Καρακωστόπουλου από τη Μητρόπολη Πειραιώς και πολλών άλλων λαμπρών επιστημόνων…
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DASKALAKIS T.R.V.
Την κήρυξη της έναρξης εργασιών έκανε ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Μπιλιράκης.
Eτέθη υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Περιφέρειας Κρήτης, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, της Φοιτητικής Ενωσης Κρητών Αττικής, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.
Την εκδήλωση κάλυψε η Δημόσια τηλεόραση και το Crete t.v.
Xορηγοί η ΑΝΕΚ, Η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ,ΤΟ ΝΕΡΟ SAMARIA, Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΠΥΡΑ ΧΑΡΜΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, Η ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΑΕ, ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Κ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ, Η ΥΔΡΑΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΙΛΟΣΠΙΤΟ, Η ESCARGOT DE CRETE ,ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
Χορηγοί επικοινωνίας η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , Ο KRITI FM, NEWS DIET, και ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο