Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΕΝΑ ΜΗΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ…


…τον καρκίνο του παχέος εντέρου τον κάνει πέρα. Ερευνητές ανακάλυψαν ότι η quercetin -φλαβονοειδές που συναντάται στα μήλα και καταπολεμά τον καρκίνο- φαίνεται να ελέγχει τα επίπεδα της φλεγμονής, εμποδίζοντας τα προ-καρκινικά κύτταρα να διαιρεθούν, πιθανόν ακόμα και σκοτώνοντάς τα. Καταναλώνοντας τροφές πλούσιες σε quercetin μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου στο παχύ έντερο, από 6% έως και 35%. Πολύ καλές πηγές αυτού του φλαβονοειδούς, είναι μεταξύ άλλων, τα μήλα, τα κρεμμύδια, το πράσινο και το μαύρο τσάι και το φαγόπυρο.

 

Με τιμή.

Κριαράς Νικόλαος.

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο