Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Riggatoni με pesto ροκας ανθοτυρο και φρεσκια ντοματα

13 Νοέ Chef, Featured | Σχόλια

Υλικά για το pesto

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 10γρ. κουκουνάρι

Υπόλοιπα υλικά

  • 1 ντομάτα αποφλοιωμένη χωρίς σπόρια
  • 100γρ. ανθότυρο
  • Αλάτι
  • Φρέσκο πιπέρι
  • ¼ του πακέτου  riggatoni

 

 

 

Εκτέλεση

Pesto

Σε ένα  blenter  χτυπάμε όλα ταυλικά μέχρι να γίνει ένας πολτός. Το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.

 

 

 

Έχουμε βράσει τα μακαρόνια σε κοχλάζον νερό αλατισμένο και τα κρυώνουμε. Σε ένα τηγάνι ή μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε 140ml ζωμό κοτόπουλο,2 κουταλιές της σούπας  pesto και μόλις πάρει μερικές βράσεις προσθέτουμε τα μακαρόνια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ζεσταθούν. Τέλος προσθέτουμε την ντομάτα, το ανθότυρο και σερβίρουμε.

 

 

Με τιμή.

Ιωαννίδης Θεοχάρης.

Executive Chef.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο