Πετανίκ Αλβανίας (Petanik)
Τι θα χρειαστούμε.
1 κιλό αλεύρι
1 κιλό μικρά βρασμένα φασόλια.
2 αυγά
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Πώς τη φτιάχνουμε.
Κάνουμε τη ζύμη, ανοίγουμε τα φύλλα και τα ψήνουμε πάνω στη σόμπα. Βάζουμε στο ταψί φύλλο και φασόλια, φύλλο, βούτυρο, φασόλια κ.ο.κ. Βάζουμε συνολικά 20 φύλλα. Μαζί με τα φασόλια βάζουμε και λίγο ζουμί. Στο τέλος την ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά.
Με τιμή.
Σκουλάκου Σοφία.
Μοιράσου το!