Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πώς θα λάμπει το δέρμα σου; Η αισθητικός κα Γιάπαππα Μ, σου έχει τη λύση !!!

 

Οι κυριότερες συμβουλές για ένα λαμπερό και υγειές δέρμα είναι η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού καταναλώνοντας 7-8 ποτήρια νερό ημερησίως, μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και  δημητριακά που παρέχουν πληθώρα θρεπτικών συστατικών ωφέλημα για την επιδερμίδα αλλά και για άλλες  σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού και ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας.

 

 

 

image

 

 

Λέγοντας σωστός καθαρισμός εννοούμε μια εντατική περιποίηση του προσώπου (πρωί – βράδυ) με προϊόντα καθαρισμού ενώ  ο βαθύς καθαρισμός   πραγματοποιείται από επαγγελματία αισθητικό. Θα πρέπει να δοθεί  μεγάλη σημασία στον βραδινό καθαρισμό του προσώπου καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου τα κύτταρα της επιδερμίδας ανανεώνονται οπότε η επιδερμίδα θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από κάθε ρύπο που μπορεί να φράξει τους πόρους και θα εμποδίσει αυτή τη διαδικασία.

 

 

image

 

Ακόμα η αφαίρεση του μακιγιάζ καθιστάτε απαραίτητη καθώς  η εναπόθεση των ρύπων αυξάνει την παραγωγή σμήγματος και την εμφάνιση μαύρων σημαδιών στο πρόσωπο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ώστε να προφυλάξουμε την επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση είναι να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα ντεμακιγιάζ ανάλογα με τον τύπο του δέρματός  μας (κανονικό, ξηρό, λιπαρό) . Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή τότε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα προσώπου θα βοηθούσε τόσο στην αφαίρεση των ρύπων αλλά και  στην ενυδάτωση του δέρματος, ενώ για μια λιπαρή επιδερμίδα ενδείκνυται ένα αφρώδες gel ή σε μορφή σαπουνιού έτσι ώστε να ρυθμίζεται τη λιπαρότητα. Εξίσου απαραίτητη είναι και η χρήση λοσιόν καθώς αφαιρεί τα υπολείμματα  του γαλακτώματος, ρυθμίζει το ΡΗ του δέρματος αλλά ταυτόχρονα ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ακόμα ένα απολεπιστικό  προϊόν κατάλληλο για τον τύπο επιδερμίδας σας θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

 

image

 

Δε θα πρέπει να παραλείπεται η επίσκεψη στην αισθητικό2-3 φορές το χρόνο για ένα βαθύ και πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου. Με τη χρήση του ατμού που πραγματοποιείται στον βαθύ καθαρισμό οι πόροι ανοίγουν και έτσι αφαιρείται σε βάθος κάθε ρύπος αυτό κάνει τα αποτελέσματα πιο εμφανή αλλά και με μεγαλύτερη διάρκεια.

 

 

 

Με εκτίμηση.

 

Γιάπαππα Μαίρη.

Αισθητικός.

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο