Τι θα χρειαστούμε.
- 350γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
- 250γρ καστανή ζάχαρη.
- 250γρ light βουτυρο.
- 1 αυγό.
- 1/4 κ.γλυκ. γαρύφαλλο σκόνη.
- 1/4 κ.γλυκ. μοσχοκάρυδο σκόνη.
- 1/4 κ.γλυκ. γλυκάνισο.
- 1/4 κ.γλυκ. πιπέρι.
- 1/4 κ.γλυκ. baking powder.
Πώς τα φτιάχνουμε.
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.
Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 1 εκ. Και κόβουμε μπισκότα.
Ψήσιμο στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά.
NewsDiet.gr
Μοιράσου το!