Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Review | Tecnoskin Hydraboost Facial cream and Hydrafresh Eye Cream

 

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι πάντα προτεραιότητα για εμένα και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην καθημερινότητα μου είναι η ενυδάτωση του προσώπου και η προστασία του από την ηλιακή ακτινοβολία.
 
Κατά καιρούς, χρησιμοποιώ διάφορα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος μου.
 
Το τελευταίο διάστημα μου έχει διαθέσει η εταιρία Tecnoskin κάποια προϊόντα. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την κρεμα προσώπου και την κρέμα ματιων απο την ενυδατική σειρά για επιδερμίδες ηλικίας 20+ και θα σου πω τις εντυπώσεις μου.
 

 

   

   

     

   

     

     

Tecnoskin Hydraboost Facial Cream, είναι η κρέμα προσώπου η οποία εφαρμόζεται  και στο λαιμό με έντονη ενυδατική δράση που διαρκεί, φτάνει μέχρι στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της. Προσφέρει όμως και κάτι περισσότερο από απλή ενυδάτωση. Δρα προληπτικά κατά των πρώτων γραμμών έκφρασης, οι οποίες κάνουν την εμφάνιση τους ήδη από την ηλικία των 20 καθώς επίσης  προσταυτεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία αφού διαθέτει φίλτρα UV.

 

Tecnoskin Hydrafresh Eye Cream, είναι η κρέμα ματιών η οποία κρατά την επιδερμίδα διαρκώς ενυδατωμένη και πιο φρέσκια. Επιπλέον στη σύνθεσή της περιέχει υαλουρονικό οξύ ώστε να <<γεμίσουν>> οι πρώτες λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Τέλος, προστατεύει απο τυχόν ερεθισμούς. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη κι από τα δυο προιόντα. Δίνουν στην επίδερμίδα αυτά που υπόσχονται συν οτι καλύπτουν κάποιες παραπάνω δικές μου ανάγκες τις οποίες θα σου αναφέρω αμέσως. Η ενυδάτωση που προσφέρει η κρέμα ματιών με βοηθάει πολύ στο μακιγιάζ μου. Την χρησιμοποιώ σαν βάση πριν το κονσίλερ κι είναι από τις λίγες φορές που δεν σπάει το χρώμα στις γραμμές γύρω από τα μάτια. Όσον αφορά την κρέμα προσώπου, το δέρμα γίνεται πιο λείο, απαλό και δροσερό χωρίς όμως να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας ή να με βαραίνει κι αυτός είναι ένας ακόμη σημαντικός λόγος για να συνεχίσω να την επιλέγω και να την επιλέξεις κι εσύ. Θα επιστρέψω σύντομα δοκιμάζοντας κάποια άλλη σειρά της Tecnoskin.
Έχεις δοκιμάσει κάποια από τα προιοντα της Tecnoskin;     Περιμένω τις εντυπώσεις σου!

 

 

 

περισσότερα για την κα. Γιάππαπα Μ,

θα βρείς ΕΔΩ –> mary giapappa make up artist aesthetics
 

 

 

 

Με εκτίμηση.

 

Γιάπαππα Μαίρη.

 

Αισθητικός.

 

 

 

Το παρόν άρθρο, αναδημοσιεύεται αυτούσιο από ΕΔΩ

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο