Close

Δεν είστε ακόμα μέλος; Εγγραφείτε τώρα!

lock and key

Συνδεθείτε εδώ:

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μία κρυφή επιδημία, η τροφική δηλητηρίαση!

Η κρυφή επιδημία ❗️

 

Καθε χρονο στις Ηνωμενες Πολιτειες, πεθαίνουν 3.000 ανθρωποι, όσο μια κωμόπολη!, από τροφική δηλητηρίαση και περίπου 130.000 νοσηλεύονται!

 

Τον Δεκέμβριο του 1992, η Λόρεν Μπέθ Ρούντολφ έφαγε cheeseburger , στο Jack in the Box, στην Καλιφόρνια. Πέντε ημέρες αργότερα, πήγε στο νοσοκομείο με οδυνηρές κράμπες στην κοιλιακή χώρα κι αιματηρή διάρροια- έπαθε 3 καρδιακές συγκοπές και κατέληξε! Ήταν, μόλις 6 ετών…

 

🤔Στις επομενες εβδομάδες, ακόμη 700πελάτες τους αρρώστησαν εκ των οποίων 3 πέθαναν κι ορισμένοι υπέστησαν μόνιμοι ανεπάρκεια οργάνων. Η αιτία ήταν το βακτήριο της Escherichia coli, σε ανεπαρκώς μαγειρεμένο κρέας ❗️

 

ΥΓ. Η εταιρεία, σύμφωνα με το Food Safety News, γνώριζε ότι το κρέας δεν ψηνόταν καλά, αλλά είχαν αποφασίσει ότι το ψήσιμο στους 155βαθμ Fahrenheit, θα εκανε το κρέας πολύ σκληρό!

 

 

 

Με εκτίμηση.

Κριαράς Νικόλαος.

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος.

* Το παρόν άρθρο, αναδημοσιεύεται αυτούσιο κι μερικώς από το βιβλίο,

Το σώμα: Ένας ταξιδιωτικός οδηγός

Bill Bryson
Γιώργος Μαραγκός
978-618-03-2143-2
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

 

 

Μοιράσου το!

 


Αφήστε Σχόλιο